Faciliteter

VSK Facilitieter

Vedbæk sportsdykkerklub er en aktiv klub med ca. 150 medlemmer og ideelle faciliteter med klubhus lige ved Øresunds bedste dykkerspots.
Klubben har til huse i et nybygget (2016) klubhus i Vedbæk havn, med dykkerbåden liggende 20m fra klubhuset.

Billede er taget fra vores dykkerbåd.

 
Havnen fra luften.
 
 
 .
 
 
Vedbæk Sportsdykkerklub
Vedbæk Strandvej 356B
2950 Vedbæk

Her findes alle de faciliteter som en dykkerklub har brug for. Kompressorrum, rum til flaskeopbevaring, værksted, grejrum, køkken, opholds/undervisningsrum og toilet og badefaciliteter.

 

Triton
Klubbens motorbåd hedder Triton og er en 39 fod glasfiberbåd, der ligger lige overfor klubhuset. Triton er udstyret med opvarmet kahyt/styrhus og toilet. Triton kan have 12 dykkere ombord og der er god plads inden døre til alle, samt stuveplads til bagagen. Med Triton kan de fleste vrag og dykkerdestinationer i Øresund nås indenfor en times sejlads, og sejltiden kan passende benyttes til at rigge udstyr til, briefe om dyk og fortælle røverhistorier.

RIB
Vores RIB er en 6 meter Zodiac, med en 115 hk 4-takt motor. Vi har naturligvis både GPS, ekkolod, og VHF ombord. Gummibåden udvider klubbens dykkerdestinationer betragteligt, idet det på dagsture vil være muligt at nå dykkermål langs Sjællands og Skånes kyster. Med 8 dykkere ombord går RIB''en snildt 28 knob.

Afregning

En tur i det nordlige Øresund med Triton koster 100 kr. Udenfor dette område betales der, for den forbrugte diesel.

En tur med vores RIB Springeren koster 50 kr. + transport (benzin til RIB & kørsel).

Klubben anvender Mobilepay til afregning af turene.

Kompressor
Klubben har en stationær, samt to transportable kompressorer. Af de transportable enheder er en benzin drevet, og en med el-motor.

Luftforbrug fra bank og anlæg op til EAN40 er en del af kontigentet.

Nitrox & Trimix
Den stationære kompressor er monteret med et continous blend system der kan levere Nitrox op til EAN40, samt trimix. Kompressoren er forsynet med 300 Bar gasbank, med EAN32 på banken.
Klubben råder endvidere over udstyr til partialtryks blanding af Nitrox. Der er både stationært og transportabelt udstyr. For dem der endnu ikke er certificeret til at dykke med Nitrox, arrangerer klubben med jævne mellemrum kurser.

Oxybox
Klubben er i besiddelse af tre oxyboxe.